Word – körlevél

2015-06-18 14:58:15

A következő időszakban szeretnénk olyan gyakran előforduló apró, de annál bosszantóbb problémára megoldást nyújtani, amivel akár nap mint nap találkozhat az ember. Vagy éppen egy olyan akadályba ütközik, ami egy folyamat, költséghatékonyságát segítené elő, de nem találja a megoldást.

Munkánk során sokszor találkozunk ilyen és ehhez hasonló kihívásokkal, amiket ezúton szeretnénk közzé tenni.

Reméljük ezzel is hozzájárulunk a mindennapi küzdelmek legyőzéséhez!

Word – körlevél

P: Készítettem egy körlevelet. De hogyan tudom úgy kinyomtatni, hogy egy lapra kerüljenek két különböző rekord adatai?

M: A kész összecsatolt és megszerkesztett körlevelet, a „befejezés és egyesítés” menüpontból indítva – mint rendesen – lehet nyomtatni. A teendő csak annyi (a hagyományos nyomtatástól eltérően), hogy a nyomtató tulajdonsági között az „oldalak laponként”: 2-re állítjuk. (Vagy többre. Opcionális)

A nyomtató egyéni beállításai alapján lehet, hogy némi kísérletezgetésre lesz szükség, a megfelelő nézet eléréséhez. Amit az álló/fekvő tájolással többnyire egyszerűen ki is küszöbölhetünk.

Tipp: Érdemes a „befejezés és egyesítés” gomb megnyomása után, csak a minimálisan szükséges db számú (itt 1-2) rekordot nyomtatni. Ezzel sok papírt és idegeskedést spórolhatunk meg magunknak.

 korlevel

Ha van olyan kérdés, amire itt nem kaptok választ, töltsétek ki az alábbi űrlapot és mi igyekszünk megoldást keresni rá.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code