Irodát támogató szolgáltatások

Minden irodának szüksége lehet időnként egy kis plusz segítségre!

Például, mikor jön az évvége, vagy a negyedéves zárás. Ezekben az időszakokban tudunk segítséget nyújtani az Ön cége számára.

Talán folyamatos segítségre van szűksége?

Az sem akadály! Hosszú távú együttműködéssel megspórolhatja magának a munkaerő bérlés költségeit, nem kell személyi problémákkal foglalkoznia, költséghatékony megoldás.

 

„Szervezze ki monoton irat rendezes
irodai feladatait, hogy
Önnek csak az irányítással
keljen foglalkoznia!”

 

Adatfeldolgozás

Az adatok feldolgozásához, gyakran nem is lenne szükség irodai alkalmazottakra, bérelt munkaerőre. A feldolgozandó adatlapokat szakszerűen tároljuk, azokat személyesen, vagy postai úton is kezeljük. Igény szerint, akár lefűzött formában szolgáltatjuk vissza. A feldolgozott adatokhoz biztonságos elérést biztosítunk. Igény szerint biztonsági másolatot készítünk.

Táblázat kezelés

Gyakran nincs rá kapacitás, vagy nincs meg az ismeret ahhoz, hogy a megfelelő adatokat kinyerjék adatbázisukból? Van segítség! Rutinos szakembereink segítenek Önöknek statisztikák elkészítésében, a táblázatok összerendezésében stb.

Nyomtatás

Dömpingszerű nagy mennyiségű nyomtatni valója van? borítékolásNe menjen el egy nyomdához! Keressen fel minket és mérlegelje egyéb ajánlatinkat is!

Borítékolás

Jön az év vége? Sok levél vár kiküldésre, de nincs rá kapacitása? Hívjon minket! Megegyezés alapján vállaljuk leveleik „Posta-kész” összerakását, akár nyomtatástól a hajtogatásig. Vagy ha már kész anyaggal rendelkeznek, kizárólagos borítékolás szolgáltatásunk is igénybe vehető.

Postázás

Nincs ideje Postára vinni leveleit, sorban állni? Hívjon minket, hogy segíthessünk. Vállaljuk időszakos, vagy állandó Posta feladását, ill. komplett szolgáltatás keretében nyomtatástól a Postára jutásig, teljes körű ellátását. Ez azt jelenti, hogy az Ön által leadott anyag alapján leveleit kinyomtatjuk, borítékoljuk, postakönyvvel feladjuk. Önnek csak annyi dolga maradt, hogy a visszaérkező leveleket kiürítse postaládájából!

Irat rendezés

Ellepik az irodát a le nem fűzött iratok? Nincs ideje sorba rendezni őket? A visszakeresés egy igazi rémálom? Tegyen ellene már ma, és keressen fel minket, hogy segíthessünk! Iratait az Ön igényei szerint szortírozzuk, iktatjuk. Igény szerint digitalizáljuk.

Szkennelés

Nagy mennyiségű adatot kell digitalizálnia? Erre is van egy egyszerűbb megoldás! Kérje ajánlatunkat, hogy Ön pénzt és energiát spórolhasson meg!

Adatbázis feltöltés

Nagy mennyiségű adatot kell bevinnie adatbázisába? Legyen az egyszerű Excel vagy egy program, mi felvisszük adatait rendszerébe.

Termékek címkézése

Nem csak irodáját, de gyártási folyamatait is tudjuk támogatni. Termékei csomagolását, címkézését akár tájákoztató nyomtatásától az csomagban való elhelyezéséig megoldjuk.

Lehetne ennél egyszerűbb?

 Kérje most ajánlatunkat!

(Jobb oldalon, a kapcsolat ablakban egyszerűen)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code