Office – kiskapuk 1.rész

Most nem egy kifejezett problémára szeretnék megoldást nyújtani, hanem azt szeretném bemutatni, hogy egy gondot akár több féle képen is meg lehet oldani. Legyen szó Office-ról vagy bármelyik más Windows alatt futó programról.

A lényeg, hogy legyünk kreatívak!

De ha mégsem segít a problémád megoldásában, írd meg nekünk és mi megpróbáljuk megtalálni a legjobb megoldást.

Esetek:

Word – szeretném a szövegirányt elforgatni.

Alapvetően én nem tudok normál módú elforgatás lehetőséget, mint ahogyan az Excelben van, hanem inkább egy kiskaput ajánlanék. Szúrj, be szövegdobozt, annak ne legyen kerete, se kitöltése és forgasd el a megfelelő irányba.

elforgatás

Google Chrome alatt, párhuzamosan a második e-mail címedet is meg tudod nyitni, tudtad?

Ehhez nyisd meg a Google Chrome-ot. Nyisd meg az eslő leveledet (csak hogy lásd, igazam van). Aztán a képernyő jobb felső sarkában a „vonalkás” ikonra kattints (a GCh. személyre szabása és beállítása). Majd válaszd az „új inkognitó ablak” lehetőséget. (Billentyűkombinációja Ctrl+Shift+N).

Chrome

És már használhatod is!

A google az inkognitó mód használatáról a következőkről tájékoztat:

„Az inkognitólapon megtekintett oldalak az összes inkognitólap bezárását követően nem szerepelnek majd böngészési előzményei között, cookiek gyűjtőhelyén, illetve a keresési előzményekben. A letöltött és a könyvjelzők azonban megmaradnak.

Az inkognitómód használata nem rejti el a böngészési műveleteit a főnöke, az internet szolgáltatója és a felkeresett webhelyek elől.”

 

Folyt. köv. …

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code